Vi välkomnar Sofia Söderberg som ny försäljningsingenjör för Mekanex. Några korta frågor och svar.

Vilka är dina arbetsuppgifter på Mekanex?
Jag är utesäljare, men är så pass nyanställd att jag än så länge befinner mig inne och försöker lära mig så mycket som möjligt om allt möjligt. Det är mycket att ta in och det tar ett tag innan det sitter, men lagom till våren hoppas jag att jag blir ”utsläppt”.

Vad har du arbetet med innan du började på Mekanex?
Jag har jobbat som konstruktör i pumpbranschen, därefter som säljare av små motorer med kringutrustning. Efter det jobbade jag på samma företag med marknadsföring, men även en del kvalitet. Cirkeln sluts på sätt och vis nu när jag ”börjar om” som säljare på Mekanex.

Vad brinner du för i ditt jobb?
Att få ta del av olika företags problemställningar och att kunna hjälpa till med att bidra till lösningar.

Vad tycker du om att göra på fritiden?
Umgås med familj och vänner. Springa, åka skidor (både utför och på tvären), plocka svamp och klättra.

Vilket är ditt favoritresmål? Varför?
Jag tycker att kontraster berikar, snö och kyla vid ett tillfälle, bad och värme vid ett annat.

Vilken är din oanade talang?
Lärde mig rida förra året. Fantastisk känsla när muskelminnet lär sig något nytt, händer inte lika ofta längre (har jag blivit feg eller gammal?).

Sofia Söderberg
Försäljningsingenjör
sofia.soderberg@mekanex.se
Tel: 08-705 96 65
Mobil: 070-842 86 65