Jobba hos oss – en pigg och nyfiken 60-åring!

Mekanex är sedan 1961 en av Sveriges ledande återförsäljare av komponenter för linjära rörelser, motorer och transmissioner. Vi är en av få fristående aktörer i branschen och har kunder i praktiskt taget alla industribranscher i de nordiska länderna och i Baltikum. Vi som jobbar här är främst tekniskt intresserade ingenjörer som både arbetar självständigt och tillsammans när vi hjälper våra kunder att konstruera och bygga bland annat produktionslinjer, maskiner och komplexa automationssystem.

Att jobba hos oss innebär att du har ett intressant, fritt och utvecklande arbete där du är med och bidrar till att svensk, nordisk och baltisk industri växer och vidareutvecklas.

Just nu söker vi ytterligare en Försäljningsingenjör till vårt finska kontor i Lojo, nordväst om Helsingfors. Är du maskiningenjör, bor i Finland och talar finska – tveka inte att ta kontakt med vår Country Manager Arto Oikarinen, för mer information.

Är du intresserad av att bli en del av vårt härliga gäng i Sverige så skicka gärna in en spontanansökan till oss – nyfikna, kreativa och kompetenta personer är alltid intressant att komma i kontakt med! Mejladressen är jobb@mekanex.se.

Senast tillsatta tjänster:

  • Country Manager Finland (hösten 2021)
  • Försäljningsingenjör (hösten 2021)
  • Ekonomiansvarig (sommaren 2021)
  • Operativ Chef (hösten 2020)