Förra veckan besökte vi vår leverantör HepcoMotion på deras anläggning i Tiverton, England där de utvecklar, tillverkar och säljer linjärstyrningslösningar av mycket hög kvalitet. Deltog i besöket gjorde kollegor från både svenska och finska kontoret; Staffan Franzén (VD) och Nicklas Jönsson (Produktansvarig Linjärteknik) från Sverige och Arto Oikarinen (Country Manager) och Ari Ylén (Försäljningsingenjör) från Finland.

Anställda på Hepcomotion och Mekanex Maskin på besök i Hepcomotions fabrik iklädda varselvästar

Framtidsinriktad tillväxt trots tidens utmaningar

HepcoMotion går – trots oron i omvärlden – alltjämt mycket bra. Ägarna och ledningen fortsätter därför att investera i bolaget, och senaste åren har man investerat stort i nya bearbetningsmaskiner. Nu tar man ytterligare ett steg då man har köpt mer mark runt sin anläggning för att bygga ut produktionsytan. Det är naturligtvis väldigt roligt att samarbeta med en leverantör som satsar och ständigt utvecklar både sin verksamhet och sina produkter. Mekanex har samarbetat med HepcoMotion i över 40 år och det har hela tiden varit, och fortsätter att vara, ett spännande och intressant partnerskap

Utbildning, diskussioner och praktisk erfarenhet

Första dagen under förra veckans besök bestod främst av utbildning, genomgång av produkter samt intressanta diskussioner om HepcoMotions produktportfölj och framtid. Andra dagen besökte även Industrisupport i Sörmland anläggningen i sydvästra England för att på plats uppleva och se alla möjligheter som finns med HepcoMotions linjärstyrningslösningar. Givande samtal, rundvandring i fabriken och demonstrationer av allt som går att göra med HepcoMotions linjärsystem summerade dag två.

Med andra ord – intensiva och lärorika dagar i linjärstyrningens spännande värld!

Mekanex Maskin på besök hos Hapcomotion, leverantör av linjärstyrningslösningar

Prenumerera på Mekanex nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste produktnyheter och populära guider genom att prenumerera på Mekanex nyhetsbrev!

Prenumerera på Mekanex nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste produktnyheter och populära guider genom att prenumerera på Mekanex nyhetsbrev!

Läs fler liknande inlägg