Ismail är vår nyaste medarbetare som började hos oss i slutet av januari 2024. Vi har ställt lite frågor till Ismail om vem han är och vad han kommer jobba med här på Mekanex.

Vilka är dina arbetsuppgifter på Mekanex?

Som Försäljningsingenjör på Mekanex är mitt fokus att förstå och tillgodose våra kunders behov av maskinkomponenter genom skräddarsydda och optimerade lösningar. Jag samarbetar nära kunderna för att analysera deras önskemål och leverera anpassade lösningar som möter deras specifika behov. Efter utbildningsfasen strävar jag mot att bli produktansvarig för Mekanex maskinelement.

Vad har du gjort innan du började på Mekanex?

Innan min tid på Mekanex har jag arbetat som Processingenjör/metallurg på olika gjuterier, inklusive Scanias gjuteri. Där utvecklade jag min tekniska expertis och förmåga att optimera processer för att säkerställa högkvalitativa produkter. Jag har även arbetat som lageransvarig innan mina studier till Maskiningenjör, där jag även hade ett betydande ansvar inom försäljning och affärsrelationer. Jag tog initiativ till uppsökande kontakt med nya kunder och förvaltade B2B-förbindelser för att säkerställa en effektiv leveranskedja och öka försäljningen.

Hur känns det efter dina första veckor som anställd hos oss?

Det känns verkligen bra att vara på Mekanex just nu. Jag har så mycket att lära mig, men jag är tacksam för att jag har så erfarna kollegor som verkligen underlättar min inlärningstid. Den långa erfarenheten och höga kompetensen bland kollegorna motiverar mig dagligen att vilja lära mig mer och att utvecklas.

Vad brinner du för i ditt jobb?

Min passion för både teknik och försäljning har alltid varit stark, och jag ser Mekanex som den perfekta plattformen för att utvecklas inom båda områdena. Här erbjuds en utvecklande miljö där jag kan vidareutveckla min kompetens inom både teknik och försäljning på ett dynamiskt sätt.

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Utöver mitt engagemang för försäljning har jag också en passion för att tillbringa min fritid med att tillämpa min säljkunskap genom att arbeta med bilförsäljning tillsammans med min bror. Detta har jag gjort under de senaste 5 åren och det är något jag verkligen tycker om. Jag gillar även att umgås med min familj och mina vänner samt att följa fotboll, vilket är ett sätt för mig att ladda om min energi. Förhoppningsvis kan jag snart börja spela fotboll igen istället för bara att titta på det…

Vilket är ditt favoritresmål? Varför?

Jag trivs särskilt bra i Madrid, främst för att det är hemmaplan för mitt favoritfotbollslag och där deras hemmaarena ligger. Utöver det älskar jag att regelbundet utforska nya destinationer, då det finns så många länder och kulturer som jag ännu inte har upptäckt.

Vilken är din oanade talang?

Jag skulle säga att jag är en skicklig förhandlare, speciellt när det handlar om bilaffärer. Utöver det är jag också känd för min förmåga att skapa extremt goda hamburgare, åtminstone enligt min familj!

Ismail Mahhou
Försäljningsingenjör
ismail.mahhou@mekanex.se
Tel: 08-705 96 67
Mobil: 072-147 46 28

Prenumerera på Mekanex nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste produktnyheter och populära guider genom att prenumerera på Mekanex nyhetsbrev!

Prenumerera på Mekanex nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste produktnyheter och populära guider genom att prenumerera på Mekanex nyhetsbrev!

Läs fler liknande inlägg