Utan Jessica ingen ordning på ekonomin! Jessica började på Mekanex sommaren 2021 och har sedan dess varit en glädjespridare och duktig och omtyckt medarbetare på ekonomiavdelningen. Jessica svarar här på några snabba frågor.

Vilka är dina arbetsuppgifter på Mekanex?
Jag är ekonomiadministratör, vilket innebär att jag bland annat sköter företagets kund- och leverantörsreskontra, all bokföring och löner. Jag gör även avstämningar och månadsbokslut och jag jobbar både med det svenska och finska bolaget.

Vad har du arbetat med innan du började på Mekanex?
Jag har alltid jobbat med ekonomi, fast tidigare främst inom bygg- och anläggningsbranschen.

Vad brinner du för i ditt jobb?
Utmaningarna. Jag lär mig något nytt varje dag. Jag tycker det är väldigt kul att gå till jobbet eftersom jag jobbar ihop med så trevliga kollegor.

Vad tycker du om att göra på fritiden?
Umgås med familjen och vänner. Jag tycker även om att resa.

Vilket är ditt favoritresmål? Varför?
Jag skulle gärna vilja åka tillbaka till New York. Älskade den staden. Ett annat favoritresmål skulle vara Sydafrika, framför allt på grund av det vackra landskapet och kulturen.

Vilken är din oanade talang?
Hmm, talang och talang. Jag tycker mycket om att fotografera. När jag var liten skrev jag mycket, min dröm var då att bli författare. Jag har ett jättefint brev som jag har fått från Astrid Lindgren som jag har inramat hemma.

Jessica Malmgren
Ekonomi
jessica.malmgren@mekanex.se
Tel: 08-705 96 66
Mobil: 076-495 48 42