Under förra veckan var Staffan, Sofia och Nicklas på besök på Elmia Automation i Jönköping, och de kom hem nöjda och med trötta fötter. Mässan överträffade deras förväntningar med många komponentleverantörer på plats och ett rikt utbud av innovationer!

Tiden går fort när man har trevligt men de hann med en hel del spännande och intressanta möten, både med befintliga och potentiella kunder. Här är några höjdpunkter från vårt besök:

  • Cidan Machinery från Götene: Cidan är experter på plåtbearbetningsmaskiner för många tillämpningar. Vårt möte med dem var både informativt och inspirerande.

  • Ortic från Borlänge: Specialiserade på maskiner för rullformning. Ortic imponerade med sina lösningar där långa produkter formas och klipps i farten till olika produkter. Det är fascinerande hur många sätt det finns att böja en plåt!
  • System 3R i Vällingby gör lösningar för att betjäna verktygsmaskiner för skärande bearbetning och erbjuder avancerad automatiserad tillverkning av komponenter. Deras teknologi möjliggör så kallad “Light Out Factory”.
  • IBE Robot: Gänget från Timrå visade upp sina skärmaskiner för plåt, där man använder plasma för skärning. En imponerande demonstration av precision och effektivitet.

Sofia och Nicklas i IBE Robots monter på Elmia Automation.

Staffan tillsammans med våra samarbetspartners Güdel.

Staffan, Sofia och Nicklas tillbringade en stor del av tiden på Elmia Plåt, men de fick även möjlighet att bland annat träffa vännerna hos vår samarbetspartner Güdel som ställde ut med en stor monter på Elmia Automation.

Mässan i sin helhet var mycket lyckad. Det var fantastiskt att se så många besökare och så hög aktivitet. Temat för året var “Smart industri, hållbar industri och omställbar industri.” och det tycker vi genomsyrade mässhallarna. Det kändes som om nästan hela branschen var på plats och att många företag nu ser framtiden an med stor tillförsikt.

Vi ser fram emot att följa upp alla nya kontakter och möjligheter som Elmia Automation har gett oss.

Tack till alla som bidrog till intressanta och givande dagar!

Prenumerera på Mekanex nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste produktnyheter och populära guider genom att prenumerera på Mekanex nyhetsbrev!

Prenumerera på Mekanex nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste produktnyheter och populära guider genom att prenumerera på Mekanex nyhetsbrev!

Läs fler liknande inlägg